مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست فسخ معامله خودرو

با سلام.
من مهرماه یک ماشین از یک نفر خریدم و کل مبلغ را واریز کردم و قرار شد 10 روزه سند به نام من زده شود ولی بعد از گذشت 9 ماه هنوز نتوانسته اند سند به نام من بزنند و از کل مدارک مایشن فقط یک کارت ماشین و یک بیمه نامه دست من هست. بعد از خرید متوجه شدم که ماشین از مالک اصلی آن تا به دست من برسد به 6 نفر فروخته شده تا دست من رسیده است. (منظورم این هست که همزمان به 6 نفر فروخته نشده است بلکه 6 نفر دست به دست شده است و من هفتمین خریدار هستم که ماشین دست من رسیده است). فروشنده نمیتواند همه قولنامه از مالک اصلی تا خودش را به من بدهد و فقط 3 قولنامه آخر را دارد. از چند قاضی پرسیدم گفتند باید همه قولنامه از مالک اصلی تا آخرین معامله باید باشه تا بتوانی اقدام به الزام به تنظیم سند بکنی. حال با این شرایط بنده میتوانم دادخواست فسخ معامله را بدهم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شرایط فسخ معامله شما باید وجود وشرط شده باشد وبا این تفاسیر حق فسخ وجود ندارد و اینکه به شما گفتند باید ایادی قبلی یعنی متصرفین قبلی طرف دعوی قرار گیرند مبنای قانونی ندارد و شما میتوانید علاوه بر مالک اصلی به طرفیت ید قبلی خود که همان فروشنده خودرو به شما است دعوی خودرا طرح کنید لذا پیشنهاد میشود همه قولنامه هایی که دارید با انضمام مالک اصلی خودرو طرح دعوی نموده واقدام نمایید