مشاوره حقوقی رایگان - اعاده ابلاغیه و عدم مشاهده ابلاغیه در سامانه

با سلام. آقایی به جرم افترا، فحش، مزاحمت تلفنی از بنده به دادسرا شکایت کرده. در قسمت روند کار پرونده نوشته شده پرونده مقید به وقت نظارت در تاریخ .... میباشد. همچنین نوشته شده: ابلاغیه شماره ... مورخ ... مربوط به شاکی در تاریخ .... ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد. منظور از اعاده ابلاغیه چیست؟ شاکی مواردی به پرونده اضافه کرده است؟
برای مشاهده ابلاغیه اقدام کردم که متاسفانه بدلیل صحیح ننوشتن اسم و فامیل بنده در پرونده نتوانستم ابلاغیه را مشاهده کنم. و چون در استانی غیر از استان محل سکونت شاکی میباشم نمیتوانم به دفتر شعبه آن استان برای تصحیح مشخصات پرونده مراجعه کنم. لطفا در این خصوص راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اعاده ی ابلاغیه به معنی افزایش عنوان های شکایت نیست. به دفتر خدمات قصایی مراجعه نمایید و مشکل را پیگیری نمایید.