مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک بدون اطلاع شریک

سلام.
پدربزرگ من با برادرش یک ساختمان رو با شراکت شروع کردند. به طوری که تا جایی که من خبر دارم 80 درصد سرمایه از طرف پدربزرگ من بوده است. حال برادر ایشون با امضا های بدون اطلاع پدربزرگ من مغازه ها و املاک زیادی رو فروش یا قول به فروش داده است.
اگر پدربزرگم ادعای حقوقی انجام بدهد میتواند به جایی برسد؟

پاسخ ها :

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
پدر بزرگ شما میتواند حسب مورد شکایت فروش مال غیر و دعوی ابطال معامله را اقامه نماید.