مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک خودرو

سلام. من یک موتور سیکلت پسند کردم و بعد مبلغ پانصد هزار تومان بابت بیعانه به فروشنده پرداخت کردم که بنده قطعا خریدار هستم.
از سایت سامانه نوبت دهی تعویض پلاک نوبت دو روز بعد گرفتم که روز قبل با خریدار به دفترخانه برویم و کارهای انتقال مالکیت را انجام دهیم.
به خاطر موج پنجم کرونا مرکز تعویض پلاک تعطیل شده است و من نمیدانم فردا که برای انتقال مالکیت به دفترخانه میروم و فروشنده به من وکالت بابت تعویض پلاک میدهد، مدت وکالت چند وقت باشد؟ اصلا مشخص نیست مرکز تعویض پلاک چند ماه دیگر شروع به کار کند و بعد مدت ها که بگذرد من فروشنده را پیدا نکردم چی؟ چه راهی برای من هست؟

پاسخ ها :

عليرضا  منفرد

جناب آقای عليرضا منفرد :

تعویض پلاک دراینصورت و باوجود گذشت مدت وکالت توسط شماره گذاری انجام میشود

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. وکالت طولانی مدت اخذ نمایید.