مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام. میخواستم بدونم دیه من چقدر میشود؟
کبودی زیر چشم چپ همراه با تورم، کبودی اطراف چشم راست همراه با تورم، خراشیدگی حارصه لب تحتانی، شکستگی استخوان بینی بر اثر اصابت جسم سخت و دو ماه طول درمان. میشود بفرمایید. ممنون میشوم جواب بدهید.

پاسخ ها :

مهدیه امیرکمالی

سرکار خانم مهدیه امیرکمالی :

شما بابد به پزشک قانونی مراجعه کنید ونامه قطعیت و بگیرد که درسدو مقدار ارش و مشخص کنه و برمبنای ان مقدار دیه شما مسخص میشود