مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن در استخدامی ناجا به دلیل خط روی دست

با سلام. همسرم یک ماه هست که برای گزینش ناجا اقدام کرده و همه ی مراحل پزشکی خوب پیش رفت اما به چند خط روی دست او گیر دادند. لازم به ذکر است که همسرم در باغ کار میکرده و خار لیمو دست اون رو خط خطی کرده است و حتی به زحمت با چشم دیده میشوند و همین رو مبنی بر خودزنی گذاشتند و همسرم رو رد کردند. یعنی هیچ راهی وجود ندارد؟ راه حلی نیست که شما پیشنهاد بدهید و ما برویم و همسرم رو بپذیرند.

پاسخ ها :

رد شدن در استخدامی ناجا به دلیل داشتن خط روی دست رد شدن در استخدامی ناجا خط روی دست استخدام