مشاوره حقوقی رایگان - گروه ب سربازی

سلام خوب هستین من الان 6 ماهه سربازم اول مشکل اعصاب روان داشتم ولی اقدام نکردم گروه الف اومدم حالا افتادم تهران ولی نمیتونم بمونم هر کاری به ذهنم میاد خودزنی اینا دارم تو بدنم مشکل اعصابی دارم حالا اگه برم اقدام به معاف از رزم اعصاب روان بکنم و به دکتر بگم که این مریصی من به خاطر اینکه تو غربت هستم نمیتونم تحمل کنم خوابای بد میبینم اعصابم نمیکشه اینجا میتونه بگه که اینو به شهر خودش انتقال بدین ؟

پاسخ ها :

معافیت اعصاب و روان سربازی گروه ب سربازی معافیت سربازی سربازی