مشاوره حقوقی رایگان - مربوط به دیه

با سلام و احترام ، در یک تصادف که خواهرم و داماد و یک نوزاد در ماشین بودند ، خواهرم فقط فوت میشه داماد مقصر حادثه بوده خودرو واژگون میشه ،
داماد جزعی از وارث محسوب میشه از دیه سهم میبره با توجه به اینکه مقصر حادثه بوده . ممنون

پاسخ ها :

ارث راننده مقصر از دیه ارث از دیه دیه راننده مقصر در تصادف منجر به فوت راننده مقصر ارث