مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی وزارت بهداشت

با سلام.
بنده با مدرک روانشناسی بالینی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت پذیرفته شدم در حالی که مدرک ارشد روانشناسی عمومی هم دارم. احراز شغل کارشناسی و کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی و کارشناسی روانشناسی عمومی ذکر شده است. با توجه به اینکه در دفترچه ذکر شده که مدرک بالاتر مرتبط اجازه شرکت در آزمون را ندارد و مدرک بالاتر غیر مرتبط نیاز به تعهد محضری مبنی بر عدم اعمال مدرک بالاتر دارد،
آیا امکان رد بنده به دلیل مدرک ارشد عمومی وجود دارد؟

پاسخ ها :

سيده فاطمه حسيني

سيده فاطمه حسيني :

استان :

خیر مادامیکه مدرک بالاتر را ارائه نداده و قصد اعمال آنرا نداشته باشید هیچ دلیلی جهت رد شما وجود ندارد