مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

باسلام پدرم بیست ساله که فوت شده من مادرم نگه داشتم اونم حقش داد به من از طریق بنگاه معاملات و بقیه فرزندان هم امضا کردن آیا بعد مرگ مادرم برادرها و خواهرا میتونن بگم مادر در قید حیات نیست حق ارثی نداره دیگه یا با اون سند بنگاه میشه حق گرفت

پاسخ ها :

رامين حبيبي فردفشتمي

جناب آقای رامين حبيبي فردفشتمي:

با سلام با توجه به اینه سوال واضح نبود /با این حال اصلا نیازی به تنظیم قولنامه در بنگاه نبود با خط عادی هم مادرتان میتوانست سهمش را به شما بفروشد وامضا دو شاهد در زیر برگه کفایت میکرد وبا توجه به مطالب مطرح شده بعد حیات مادر نمیتوانند ادعایی داشته باشند.