مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام.دوسال است ازدواج کردیم و با اینکه هنوز عروسی نگرفته ایم این مدت خانمم با من زندگی میکرده و قرار بود عروسی بگیریم سه ماهه که از شهری که زندگی میکردیم به شهر خودم امدم ولی همسرم نیامده و برای خودش خانه گرفته و خانوادش ازش دفاع میکنن و هرچی میگم نمیاد و طلاق میخواد و هروقت زنگ میزنم که برگرده بعدش با پیامک به من فحشهای رکیک و ناموسی میده و منو متهم به اعتیاد داشتن میکند در ضمن این دوسال ما رابطه زناشویی کامل داشتیم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. دادخواست الزام به تمکین بدهید و چنانچه همسر شما حق مسکن نداشته باشند بر اساس حکم دادگاه ملزم به زندگی با شما خواهند بود اما چنانچه حق مسکن را به ایشان داده باشید شما موظف به زندگی در محل و مکانی که ایشان تعیین می کنند هستید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص نیازمند بحث و صحبت بیشتری می باشد
لطفا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
با تشکر