مشاوره حقوقی رایگان - ثبت احوال

سلام
من در شناسنامه فاطمه زهرا هستم در حالی که خودم با اسم دومم که به انتخاب پدرم بود بزرگ شدم.زمان زیادی صرف کردم تا بتونم اسمم رو در شناسنامه به اسم دوم و حقیقیم تغییر بدم.دادخواست دادم و در دادگاه بدوی قبول شد اما ثبت احوال شیرگاه(جایی که شناسنامه ام از آنجا ارسال شده) موافقت نکرد و در دادگاه تجدیدنظر هم رد شد.این قضیه آسیب زیادی از لحاظ روحی،شغلی و روابط دوستانه به من وارد کرده.آیا راه حلی برای این مشکل دارید؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در قانون شرایط خاصی برای تغییر نام کوچک افراد وجود دارد که مشمول شرح سؤال شما نمی شود از جمله نام های نامأنوس . اما نام شما مزین و متبرک است به نام دخت نبی مکرم اسلام سلام الله علیها که جزء بهترین مخلوقات و فخر عالم هستند همچون نامهای ( محمد ، علی ، فاطمه و اسامی و القاب ائمه اطهار علیهم السلام ) که باید بر آن بالید و افتخار نمود . رأی دادگاه تجدید نظر قطعی است و قابل اعتراض نیست کما اینکه به درستی صادر شده است و به نظر می رسد دادگاه بدوی در صدور حکم به نفع شما توجه کافی در این زمینه ( تغییر اسامی اسلامی ) را ننموده است .

یک وکیل

سلام. از آنجایی که رای دادگاه تجدیدنظر قطعی می باشد امکان اعتراض ندارید و چون نام حضرتعالی از اسماء مقدسه است دادگاه رای درستی صادر نموده و روابط شغلی و دوستانه دلیل محکمه پسندی نیست.