مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

با سلام
بنده یک ماشین پنج روز قبل از نوروز 1400 خریداری کردم فروشنده بنا به دلایلی تاخیر کرد تو تعویض پلاک در تاریخ 24 خرداد به بنده وکالت تام داد برای انتقال مالکیت ولی متاسفانه در تاریخ 27 خرداد حکم توقیف ماشین بابت برگشت خوردن چک فروشنده صادر شده
با توجه به توضیحات آیا بنده میتوانم ادعا کنم الان ماشین مال من و رفع توقیف بگیرم لطف راهنمایی کنید چی کار کنم و چه مدارکی لازم هست

پاسخ ها :

توقیف خودرو بابت چک برگشتی فروشنده رفع توقیف خودرو خریداری شده توقیف خودرو خودرو