مشاوره حقوقی رایگان - دیه به نرخ روز

با سلام و احترام.
بنده در تاریخ 99/12/04 که راننده موتور سیکلت بودم با دو عابر تصادف کردم و از آن جا که مقصر حادثه اعلام شدم دادگاه برای من رای نهایی صادر نکرد و گفت ما صلاحیت نداریم که برای مقصر رای صادر کنیم و در همان سال که به دفتر بیمه با برگه پزشک قانونی ام مراجعه کردم گفتند باید رای نهایی شاکی های پرونده و خود آن ها هم باشند که بنده مجبور شدم تا زمان رای آن ها صبر کنم. رای نهایی آن ها در تاریخ 1400/02/01 صادر شد و به دفتر بیمه مراجعه کردیم و تکمیل پرونده کردیم. دیه بنده از آن ها زود تر و به نرخ سال 99 پرداخت شده است. با این که رای نهایی نداشته و بر اساس برگ پزشک قانونی که در برج 12 سال 99 صادر شده محاسبه کرده اند.
میخواستم بدونم که دیه بنده یوم الادا است و به نرخ روز پرداخت محاسبه میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

دیه به نرخ روز دیه یوم الادا دیه