مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام. بنده حدود دو ماه پیش یک ساعت هوشمند به مبلغ 4/5 میلیون آگهی کردم. یک نفر زنگ زد و گفت من پول رو میریزم و شما بده به یکی تا بیاورد.
پول به حساب من آمد و من هم بردم تحویل آژانس محل دادم و از او رسید امضا شده گرفتم که ساعت رو تحویل دادم. ( الان هم رسید رو دارم)
خلاصه تا امروز که یک خط شخصی به من زنگ زد و ادعای سروان بودن میکرد و میگفت اونی که ساعت رو از تو خریده هکر بوده و از یک نفر درخواست قرض کرده و شماره کارت تو رو داده است.
حالا اونی که پول ریخته اگر نیای پول اون رو پس بدهی از تو شکایت میکند و برای تو گرون تموم میشود.
این هم بگویم که اطلاعات من شامل شماره ملی و تاریخ تولد رو داشت ( که من حس میکنم از امور مشترکین آمار من رو در آورده بود)
من الان هم مدرک و سند دارم هم از آژانسیه هم پیامک از اونی که زنگ زد و گفت شماره کارت بده پول رو بریزم.
به نظر شما واقعی هست یا کلاهبرداری هست؟
میتواند شکایت کند؟ اگر شکایت کند من به دردسر می افتم؟
من الان چی کار کنم؟ خودم که باور نکردم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید صبور باشید تا اگر شکایتی از شما شد شما هم از ان فرد شکایت خودرا طرح تا رسیدکی قضایی گردد