مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تقسیم ترکه و شکایت خلع ید مشاعی

درود بر شما ... مادر من دو سال پیش فوت کرد و از آن دو تا خانه به من ارث رسید ... انحصار وراثت انجام دادیم و فرم نوزده را هم گرفتیم ... ولی برادرم از همان اول شکایت تقسیم ترکه و مهر و موم ترکه کرده و یکی از ملک ها که حتی هنگامی که مادرم هم زنده بود و با او در آن خانه زندگی می کردم شکایت خلع ید کرده و دادگاه تقسیم ترکه هم کارشناس فرستاده ملک را قیمت گذاری کرده ... البته منم اون یک ملک که دست برادرم هست را در دادگاه خلع ید در تقابل گذاشتم ... خواستم بدون آیا دادگاه تقسیم ترکه زودتر از دادگاه خلع ید ملک ها را به فروش می ذاره که منظور از ملک ها دو تا خانه هست ... یا این که دادگاه تقسیم ترکه صبر می کنه نتیجه خلع ید بیاد ... یا اصلا می تونم دادگاه خلع ید را بیارم جز تقسیم ترکه هر دو موضوع را تقسیم ترکه انجام بده... و چه دادخواستی باید بدم که شکایت خلع ید برادرم به دادگاه تقسیم ترکه ارجاع داده بشه.. و آیا تقسیم ترکه هم قبل از مزایده میگه خانه ها را خالی کنیم در صورتی که هیچ جا را برای زندگی نداریم.. و اینکه الان دو سال از شکایت برادر برای تقسیم ترکه می گذره و لیست اموال منقول را هم تحریر کردن که داخل خانه ای که ما ساکنیم و دادگاه تقسیم ترکه کارشناس هم آورده و قیمت گزاری کرده و می خوام بدونم چقدر دیگه طول نی کشه که خانه ها بفروش برسه هم اونی که دست منه که مادرم هم از اول توش بود و هم اونی که دست برادرم بود از اول ولی مادرم توش زندکی نمی کرد... ممنونم از راهنمایی شما... من واقعا گیجم ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ابتدا باید مالکیت فرد مشخص بشود یعنی در پرونده تقسیم ترکه وارث میزان سهمش از ترکه معلوم بشود بعد دعوای خلع ید ثابت گردد مگر اینکه خوانده دعوی به مالکیت مشاعی خواهان اقرار نماید