مشاوره حقوقی رایگان - شکایت عدم تعویض پلاک خودرو

با سلام. حدود هفت ماه پیش خودرویی خریدم که همان روز سند وکالت بلاعزل به نام من تنفیذ شد ولی مهلت تعویض پلاک حدود یک هفته بود که به خاطر مشکلات کرونایی اداره جات چند روزی تعطیل بود و تعویض پلاک فرصت نشد. بعد از این قضیه چندین بار با صاحب پلاک تماس داشتم که وکالت تعویض پلاک رو چند روز تمدید کند که بتونم انجام بدهم ولی ایشون متاسفانه رفته شکایت کرده و برای ماشین شکایت اومده و جرات نمیکنم از پارکینگ بیرون بیایم. تکلیف چیست؟ باتشکر

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
موضوع شکایت از شما را ذکر ننمودید. لذا پاسخ به سوال شما مقدور نیست.
در هر صورت با توجه به در دست داشتن قولنامه خرید خودرو در صورت استنکاف فروشنده از تنظیم سند اقدام به طرح دعوی الزام به تنظیم سند رسمی خودروی مذکور به دادگاه صالح نمایید.