مشاوره حقوقی رایگان - تصادف زنجیره ای

من یه تصادف کردم که ماشین من وسط بود ماشین جلویی برلیانس هست و ماشین پشتی جک بود اتفاق حادثه این بوده که روی پل کالج بودیم ترافیک شده بود من پشت ماشین برلیانس ایست کرده بودم فاصله هم رعایت کرده بودم و وقتی که در حال حرکت شدم ماشین جک با شدت به ماشین من برخورد کرد و ماشین من پرتاب شد و به برلیانس برخورد کرد و نظر راهنمای رانندگی این بود که وانت که ماشین من بوده اول با برلیانس برخورد کرده و بعد راننده جک به ماشین من برخورد کرده و ماشین برلیانس دو ضربه شده ولی همچین چیزی نبود و رانند جک هم قبول داشت که با شدت با من برخورد کرده ومن به برلیانس برخورد کردم و افسر کروکی ناسازش داد و من رفتم شورای حل اختلاف که اعتراض کنم و سه تا کارشناس دادن که می خواستم ببینم نظر کارشناس با من هست یا نه ممنون

پاسخ ها :

ابراهیم قربی

ابراهیم قربی :

سلام چون ماشین جک به شما ضربه زدند، شما تقصیری ندارید، سبب ماشین جک بوده و سبب ار مباشر قویتر بوده است و ماشین حک مقصر است