مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام. حکم حضانت فرزند 6 ساله ام آمده است. من کلانتری رفتم و شوهرم و برادر او با پسرم آمده بودند. آن جا دعوا راه انداختند و کلانتری آشنای برادر شوهرم بود. شوهرم پسرم را از من ترسانده و من با دیدن آن وضع ترس و لرز او بعد سه ماه در کلانتری خیلی ناراحت شدم و حتی کنار درب ایستادم تا پسرم راحت باشد و پسرم طرف من نیامد و من هم به زور با دیدن آن وضعیت پسرم را به زور نخواستم بیاورم ترسیدم مریض شود و خواستم به مشاوره برود بعد بیاورم.
الان بهزیستی وقت مشاوره داده ولی شوهرم با بهزیستی همکاری نکرده و نه خودش و نه بچه رو به بهزیستی نبرده است. الان من چی کار کنم؟ میشود با مامور برویم و بیاریم. اگر باز ترسید و نیومد چی کار کنم؟ شوهرم فساده همه رقم است. من الان نمیدونم پسر من در چه حالی هست. الان من چی کار کنم؟ با وجود آمدن حکم حضانت پسرم و همکاری نکردن شوهرم با بهزیستی و این که شوهر فساد و بی شرف من پسر شش ساله ام را از من ترسانده است و جای پسرم با وجود آن پدر امن نیست. چطور پسرم را بیاورم؟

پاسخ ها :

پوران  كاوياني

سرکار خانم پوران كاوياني :

با سلام با مراجعه به دادگاه صادر کننده رای در مورد وضعیت پیش آمده صحبت کنید و درخواست کنید که بچه در محل دادگاه به شما تحویل شود