مشاوره حقوقی رایگان - اقاله اجاره نامه بوسیله املاک بدون رضایت مستاجر و بدون حضور و اطلاع موجر

با سلام
قرارداد اجاره ی یکساله را برای وام ودیعه به بانک بردم که متوجه شدم رهگیری ندارد
به املاک رفتم و کد رهگیری طلب کردم
که زد تو سیستم و یک دفعه یک پیام مبنی بر اقاله ی قرارداد در سامانه املاک در تاریخ امروز برای من اومد
ایشون گفت اشتباه شده و فردا صبح برو فلان آدرس متمم قراردادت رو بگیر باهاش هماهنگ میکنم
الان بشدت نگرانم که آیا مشکلی برای قرارداد اجاره پیش میاد؟
چون با صاحبخونه توافق ندارم و میخوام یکسال بخاطر مصوبه کرونا بشینم
تاریخ پایان قراردادم آخر تیر ماه هستش
الان که میرم متمم رو دریافت کنم آیا مانند قرارداد اجاره هست و مشکلی پیش نمیاد یا فرق داره و اگه فرق داره باید چکار کنم که مانند اجاره نامه ام باشه و مشکلی برام پیش نیاد؟ آیا باید صاحبخونه دوباره بیاد و امضا کنه ؟ تو متمم چیز خاصی باید نوشته بشه تا شرایط قرارداد اجاره که با صاحبخونه بستم از بین نره ؟

پاسخ ها :

غلامعلی فیروزی

غلامعلی فیروزی :

اقاله توافق و رضایت دو طرف برای برهم زدن قرارداد است
حضور طرف الزامی است