مشاوره حقوقی رایگان - راه پله که تو حیاط زدیم همسایه میگه جلو دید خونمون رو گرفته

راه پله که تو حیاط زدیم همسایه میگه جلو دید خونمون رو گرفته و به شهرداری گفته زنگ زده شهرداری امد اخطار دادنو رفت گفت فردا بیا شهرداری غروب ما تو حیاط داشتن کار میکردن که ربطی به همسایه نداشت که مثل لشکر یزید بدونه چون چرا نزدیک 20 نفر بودن ریختن تو حیاط و هرچیه دم دست بود رو بردن خودم و دختر داشتیم وحشت میکردیم نزاشتن حرف بزنم بعد هرچی داشتن رو جمع کردن بردن گفتن فردا بیا شهرداری فردا صبح همسرم رفت شهرداری ساعت 8نیم صبح بود که من دخترم تو خونه تنها بودیم دخترم خواب بود در زدن گفتم کیه گفت بیا در رو باز کن از شهرداری امدیم من گفتم مگه دیروز نیومدید گفتید فردا صبح شهرداری باش شوهرم انجاست بیرید گفتن باید در رو باز کنی من هم باز نکردم گفتم من شوهرم دیروز خونه بوده انجور امدید وای به حال الان همسرم خونه نیست نزدیک 20 نفر بودن همچین به در میزدن داشتم وحشت میکردم از صدا زیاد دخترم بیدار شد امد دید داشت وحشت میکرد من در باز نکردم زدن دیوار حیاط رو اوردن پایین امدن وسایل هرچی که بود رو بردن دخترم داشت میلرزید از ترس خودم که هیچی دیگه خلاصه همسایه از دست ما شکایت کرده همسرم هم از دست شهردای شکایت کرده. ما روز اول به همسایه گفتیم که میخوایم راه پله بزنیم گفت بزن مبارک باشه اما الان این جوری میکنه ما خونه قدیمی بود بازسازی کردیم تو حیاط اشپزخونه حموم و دستشویی بود ما برداشتیم راه پله زدیم واسی پشت بوم. رفتم به شهرداری میگیم میگه ما با شما مشکل نداریم همسایه زنگ میزنه به ما حالا رفته تو شهرداری گفته که این ها پول دارن به شهرداری بخدا اگه هزار تومن داده باشیم همش عکس از خونه یا حرف هامون رو ضبط میکنه میبره به شهرداری نشون میده. خیلی ادم های بعدی هستن ما تازه امدیم ولی همسایه همه میگن خیلی ادم بدی هستن. تازه کوچه ی ما مثت هست یعنی این ها باعث شدن که منبث بشه امدن ته کوچه در انداختن کوچه رو کردن واسی خودشون حیاط تا این حد ظالم هستم . حالا پرونده رفته کمیسیون ماده 100 گفتن یا تخریی یا جریمه میکنیم. تور خدا کمک کنید انقدر این راه رو رفتن که همه چی سر در میارن .
بخدا صدای ماشین میاد بچم 5 سالشه وحشت میکنه همسایه ها میگن بچه های ما جرعت این که بیان جلوی در رو ندارن میترسن تا این حد هست تو خدا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدعلی رضوی

محمدعلی رضوی :

سلام
برای پله ها که در صلاحیت کمسیون ماده صد هست
باید برین. کمسیون ماده صد دفاع کنین تخریب ندن
تخریب دادن هم فرصت ده روزه دارین برای اعتراض
و پس از صدور حکم قطعی هم فرصت سه ماهه دارین اعتراض کنین به دیوان عدالت اداری
و برای پاسخ به باقی موارد باید چنت سوال کنم خواستین تماس بگیرین