مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه دستی فروش ماشین

من یک ماشین 206 رو به قیمت 106 میلیون تومان در سایت ... آگهی گذاشتم و متاسفانه با یک دلال که خودش رو شخص معرفی می کرد قولنامه کردم و مبلغ 1 میلیون تومان بیعانه به من دادند که قرار شد فردا به دفترخانه مراجعه کنیم و ایشون به دروغ به بنده گفتند که ما یک وام داریم در دفترخانه ... در یافت آباد اگر میشه بریم اونجا که من قبول کردم ، ماشین رو قولنامه کردیم و فردا وقتی مراجعه کردیم به دفترخانه با زور چند نفری من رو دوره کردن و میخواستن با زور ماشین رو ببرن پیش یه کارشناس خودشون که احتمالا یه ایرادی رو ماشین بزاره و من رو مجبور به فروش به قیمت پایین تر کنند. همانجا من ممانعت کردم که ماشین در محل بنده توسط شما تست شده و دیگر نیازی به تست مجدد نیست که با خشونت قصد مجبور کردن من را داشتند در انتها مبلغ 1 میلیون تومان را به کارتخوان خود شخص (طبق استعلام به نام خودش هست) با حضور یک شاهد (پدرم) کارت کشیدم (کارت به کارت نکردم و حضورا اقاله شفاهی کردیم) و ماشین رو برداشتم و اومدم ولی متاسفانه به علت وضعیتی که بود مبایعه نامه را فراموش کردم بگیرم و دست ایشون هست.

حالا نسبت به گذشت یه هفته از این موضوع آیا فروش ماشین توسط بنده به شخص دیگری کار غیرقانونی هست؟ نسبت به اینکه پول بیعانه اون دلال حضورا در کارتخوانش بهش پرداخت شد ولی قولنامه تحویل نشده است.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. خیر. بهتر است یک اظهار نامه برای ایشان ارسال نمایید اما نظر به عدم واریز ثمن و بازگشت بیعانه، به احتمال قوی موردی پیش نخواهد امد.