مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا آبرورریزی

به نام خدا
به اطلاع می رساند مستاجری دارم که در طبقه همکف خانه من است و من و خانواده ام در طبقه اول هستیم (ساختمان دو طبقه بیشتر ندارد) قرارداد اجاره مان 1/83/1400 تمام شد مجدد تمدید کردیم ولی در قولنامه نوشتم در صورت فروش ظرف یک ماه تخلیه شود چون قصد فروش داشتم.
در تاریخ 27/3/1400 در کوچه اقای خانه را دیدم و تقاضای تخلیه خانه را کردم متاسفانه ایشان شروع به فحاشی نمودند و گفتند شما اداری هستید و من کارگر آبروی شما را می برم..
داخل حیاط مشترک شد و من صدای شکستن شیشه های خانه را شنیدم با فحش و ناسزا بی آبرویی می کرد من از ترس وارد حیاط مشترک خانه نشدم با سرعت ماشین را در کوچه روشن کردم و به خانه پدر ایشان که در جریان قولنامه ها و.. بود رفتم تا زمان آماده شدن پدر ایشان و برگشت مجدد من نیم ساعت طول کشید به خانه آمدم و متوجه شدم ایشان به پلیس 110 تماس گرفته و خانم من از طبقه دوم تمام مکالمات اقا و خانم را با پلیس شنیده بودکه متاسفانه اینجوری صحبت کرده بودند:
اقای خانه اینطوری گفته صاحبخانه ما من شب ها که من سرکار هستم به پشت درب می زند و تقاضای مسائلی خاص را از همسر من دارد در طول این 13 ماه و امروز ظهر هم به خانه من آمده بود و دست در لباس خانم کرد در جلوی چشمان خودم
و خانم ایشان دائم از تجاوز و ... حرف هایی در طول سال صحبت کرده و فریاد هم کشیده و همسایه ها را هم جمع کرده و.. و پلیس هم صورتجلسه کرده و رفته است. و قرار را بر روز شنبه و شکایت گذاشتند ...
متاسفانه تهمت هایی بسیار بسیار ناروا زده که حتی حتی در فکر من هم نمی گنجیده و هتک حرکت ایشان و تهمت های ایشان دو سه شبه که خواب و اسایش را از من و خانواده ام بریده است
در روز شنبه از خانواده پدر خانم ایشان به من زنگ زدند و من رفتم گفتند که اقا عصبانی بوده و الان پشیمان است و ما تا یک ماه دیگرخانه را خالی می کنیم از بحث پلیس و تهمت ها شدیدا گلایه کردم گفتند عصبانی بوده و کار از کار گذشته است. فعلا گفتم اشکال ندارد فقط شما تا 1/5/1400 خانه را خالی کنید.
من تقاضای اعاده حیثیت و هتک حرمت خودم در نزد قانون هستم آیا به پلیس مراجعه کنم و با توجه به صورتجلسه پلیس شکایت کنم اگر من شکایت کنم احتمال دارد این خانم و اقا مجددا تهمت های قبلی را تکرار کنند و ... لطفا راهنمایی بفرمایید. ایا وکیل بگیرم یا ...... به هر حال باید حقیقت بر پلیس و..روشن شود .
متشکرم از زحمات شما

پاسخ ها :

اعاده حیثیت تهمت اعاده حیثیت تهمت افترا