مشاوره حقوقی رایگان - ارث مادر از فرزند

سلام.
پدر و پدربزرگ من فوت شدند اما پدربزرگم زودتر از پدرم فوت شدند و الان موقع تقسیم ارث پدربزرگ از سهمی که پدرم از پدربزرگم دارد آیا دوباره مادربزرگم (که زنده هستند) سهمی دارد یا نه ( از سهمی که از پدربزرگم به پدرم میرسد)؟ ( مادربزرگ سهم (یک هشتم) رو از پدربزرگم گرفته است و از پدرم(یک ششم) ارث رو گرفته است )

پاسخ ها :

حسين  سيفي

جناب آقای حسين سيفي :

سلام دوست عزیز اگر فرزند زودتر ازپدر فوت کنه بهش ارث نمیرسه پس با این فرض به پدر شما ارثی از پدربزرگتون نمیرسه

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

باسلام
بله مادر بزرگ از پدر شما ارث می برند.