مشاوره حقوقی رایگان - نفقه در دوران عقد

با سلام. به مدت دو سال عقد هستیم و طی اختلافی با خانواده همسر به مدت 8 ماه در اختلاف افتادیم که از این 8 ماه 3 ماه اول فقط یک بار برای صلح آمدند و من هم کوتاه اومدم و به شهر خودشون برای آشتی دعوت کردند. که با کلی بی احترامی باز اومدیم و 4 ماه گذشت هیچ خبری نگرفتند. حالا هم مهریه ام رو اجرا گذاشتم و در دوران عقد رابطه نداشتیم. نفقه چطوری محاسبه میشود؟ این که در این دو سال هیچ خرجی نکردند. حتی یک کادو کوچک و نه عیدی و چیزی. خونه هم بدون اطلاع من گرفتند و دو ماه پیش حکم الزام به تمکین دادند. میشود راهنمایی کنید. نفقه و مهریه به من تعلق میگیرد؟ اگر به طلاق بکشد چقدر طول میکشد؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. نفقه تا زمان حکم الزام به تمکین به شما تعلق میگیرد، مهریه به شما تعلق دارد.