مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مابه التفاوت خسارت تصادف نسبت به سقف تعهد بیمه

با سلام و خسته نباشید. من با خودرو 206 در چهارراه به علت عبور از چراغ قرمز تصادف کردم که با توجه به فیلم تصادف کروکی صد در صد 206 مقصر شد. الان که راننده متوجه شده هزینه خودروی من زانتیا بالای مبلغ 11 میلیون سقف بیمه خودرو 206 محاسبه شده است. او آمده و دارد از طریق آشنا و پارتی سنگ در مسیر میندازه که کروکی باید اصلاح بشود و گفته من هم چراغ قرمز رد کردم که هیچ گونه از ادعاهای ایشون نه در فیلم مشخص هست و واقعی هست. میخاستم بدونم الان هزینه ماشین من حدودا 50 میلیون خرج دارد که 11 میلیون را باید بیمه پرداخت باید بکند. با توجه به این که فیلم واضح و شفاف گویا هست که اعمال ماده پ 101 قانون راهور بوده، میتواند کروکی را تغییر بدهد و هزینه من رو ندهد و خواب خودروی من چطوری محاسبه میشود؟ ممنون وتشکر

پاسخ ها :

عارف رستمی

عارف رستمی :

استان :

سلام خیر امکان صدور کروکی مجدد نیست از طریق دادگاه و دادخواست مطالبه اقدام کنید