مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف بیمه در صورت فوت کارفرما

سلام، وقت بخیر.
پدر من بیمه تامین اجتماعی هست و در مغازه ای مشغول به کار هست و 4 ماه مانده تا از بیمه بازنشست شود.
کارفرمای وی به تازگی فوت شده است و فعلا تکلیف کارفرمای جدید مشخص نیست.
برای ادامه بیمه چه کاری میتوان انجام داد که کار اداری زیادی نداشته باشد چون فقط 4 ماه تا بازنشستگی زمان هست؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

1- بیمه را خودتان رد کنید تا تکلیف کارفرما جدید مشخص شود
2-بیمه رد نشود و با ا ائه مدارک فوتی به بیمه مسئله را حل کنید