مشاوره حقوقی رایگان - سابقه بیمه متوفی

با سلام.
با توجه به گذشت حدود یک سال از فوت پدرم برای حقوق ایشون که اقدام کردیم. بنا به گفته تامین اجتماعی اشکالاتی در سوابق ایشان موجود هست که تا به امروز موفق به رفع آن نشدیم و صاحب شرکتی که پدرم در آن مشغول بوده این پیام رو برای ما ارسال نموده است.
( در مورد ارسال بیمه برای مدت کارکرد مرحوم ... که قبلا در شعبه البرز از تاریخ 15 اسفند 98 تا 30 خرداد 99 کار کرده و به علت ارسال بیمه خویش فرما توسط خودشان ارسال بیمه مقدور نشده ولی الان خانواده او میتوانند برای ادعای سابقه بیمه اقدام کنند تا ما اون رو تایید کنیم )
لطفا در خصوص مفهوم این متن ما رو راهنمایی کنید و این که از کجا و تحت چه عنوان باید اقدام کنیم؟ ممنون میشوم اگر یک راهنمایی کامل و جامع ارائه بدهید که حداقل ما بعد از یک سال به نتیجه برسیم.
با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام با توجه به این که آن مرحوم در زمان حیات خود در آن شرکت مشغول به کار بوده است بنابراین مشمول بیمه اجباری می شود لذا باید وراث آن مرحوم با دادن یک وکالت به یک وکیل دادگستری اقدام به طرح شکایت علیه شرکت مذکور در اداره کار نموده و زمانی که شرکت مسکو محکوم به پرداخت حق‌بیمه شد شرکت ملزم به پرداخت آن می شود و این حق بیمه بابت سابقه آن مرحوم محسوب و میتوانید حقوق بازنشستگی ایشان را اخذ نمایید.