مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شاهد

سلام. سال 93 آپارتمانی را از یکی فامیل هایمان پیش خرید کردیم و سال 95 با یک سال تاخیر تحویل داد. چون فامیل بودیم قرارداد ما خانگی بود و تک برگی که ایشان در سال 99 چهار سال پس از تحویل ادعا کرد که من این ملک را به شما نفروختم و قرارداد ما شفاهی بوده و به هم خورده است و ایشان از دست ما شاکی شد و با عنوان خلعیت از ما شکایت کرد. در دادگاه ما با توسط شاهدانی که قرارداد نوشته بودیم و 160 میلیون واریزی داشتیم توانستیم او را محکوم کنیم و مالک ساختمان شویم و ایشان اعتراض زد و در دادگاه تجدید نظر نیز محکوم شد و رای قطعی مالکیت آپارتمان را دادگاه به ما داد. حالا ایشان از دست 6 شاهد ما شکایت کرده است و گفته که 6 شاهد ما دروغ گفته است. ما باید چی کار کنیم؟ آیا میتواند دادگاه برای ما یا شاهدان مشکل ایجاد کند؟ شاهدان همه حقیقت را گفتند و حاضر هستند دوباره در داگاه حاضر شوند و حقیقت را بگویند.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه شخصی که از شهود شکایت کرده است خود باید ادله شهادت گذب را ارائه نماید وشهود شما وشخص شما نیازی به اثبات چیزی ندارید