مشاوره حقوقی رایگان - دستکوب بودن شماره موتور خودرو

با سلام. بنده یک ماه قبل خودرویی رو فروختم و بعد گذشت یک ماه ایشون تماس گرفتند که موتور خودرو یاتاقان زده است و حین باز کردن هم دیدیم شماره موتور رو به طور دستی روی آن زدند. اینکه یک ماه از معامله گذشته و حتی در زمان عقد قولنامه ذکر شده که معامله قطعی است و ماشین به رویت کارشناس رسیده است، ادعای ایشون در رابطه با غیره قانونی بودن موتور گریبان گیر من میشود؟ چون من دو ماه قبل تعویض پلاک به نام خودم کردم و اگر مشکلی بود اون جا رویت میشد و بعد حدود یک ماه از عقد قرارداد ادعای ایشون صحت قانونی دارد؟ حتی نمایندگی که برای سرویس میبردم شاهد هستند که قبلا همه چی درست بوده است.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگه خریدار ثابت کنه که ماشین در زمان معامله عیب داشته و او متوجه نشده حق فسخ داره