مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور سیکلت با خودرو

سلام. بنده با خودرو در یک خیابان دو طرفه در حال رانندگی بودم که موتوری با یک سرنشین در حال سبقت گرفتن از کنار من بود که در همین حین زمین خورد و دسته فرمان موتور به چرخ من اصابت کرد و من هم بدون هیچ توجهی به رانندگی خود ادامه دادم. حال بعد از یک ماه سرنشین موتور شکایت کرده و پلاک بنده توقیف شده است. میخواستم بدانم راهی برای حل این مشکل وجود دارد؟
با تشکر.

پاسخ ها :

تصادف موتور سیکلت با خودرو توقیف پلاک خودرو تصادف رانندگی تصادف