مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع مادون زنا

با عرض سلام و احترام
همسر اینجانب بعد طی 2 ماه عقد با گوشی و سیم کارت شخصی بنده با شخصی غریبه بدون اطلاع بنده در فضای مجازی و پیامک، مکالمه در ارتباط بود و بعد از آن از منزل متواری شده و حدود یک هفته از آن اطلاعی نداشتم و به اداره آگاهی هم گزارش کردیم خبری نشد و بعد از آن بنده سیم کارت شخصی را مسدود نموده و خط جدید گرفتم و روی گوشی دیگری قرار دادم و متوجه ارتباطشان شدم و طی چت در فضای مجازی با فرد غریبه اعترافاتی از او گرفتم که اسکرین آن موجود میباشد و طرح شکایت رابطه نامشروع مادون زنا انجام دادم و مستندات که قابل استعلام میباشد را دادگاه بردم و قاضی پرونده بعد از 1 جلسه رسیدگی حکم بر برائت همسرم داده و 20 رو مهلت اعتراض دارم چطور میتونم اینکارو کنم؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

با توجه به مصادیق رابطه نامشروع در قانون احتمالا موارد اعلامی شما رابطه نامشروع را احراز ننموده است

ابوالفضل عطاءزاده

جناب آقای ابوالفضل عطاءزاده:

با سلام
اثبات رابطه نامشروع کمی مشکل است و دادگاه ها به سادگی و با ادله ضعیف نمی پذیرند.
حق تعالی در قرآن کریم می‌فرماید:

پس کسی را که خداوند مدافع او است چگونه انسان به خود جرأت می‌دهد که پرده‌اش را بدرد و رازش را فاش کند یا عیبش را آشکار سازد، و یا بی دلیل به او تهمت وارد نموده و آبروی او را بریزد و به حیثیّتش صدمه برساند(سوره حج آیه38)
موفق باشید
ابوالفضل عطازاده وکیل پایه یک دادگستری