مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در قرارداد

باسلام
منزلی اجاره کردم دارای انباری پارکینگ و... در قرارداد اجاره منزل شماره انباری 9 تایپ شده که املاک ادعا دارد مالک این شماره انباری اعلام کرده در حالی که انباری شماره 1 متعلق به منزل مورد اجاره من می باشد الان مالک کلید انباری خونه رو تحویل نمیده و مالک انباری شماره 9 مرتب درخواست تخلیه انباری داره که البته من تخلیه کردم. میخواستم بدونم من در این مورد چه کاری می تونم انجام بدم تا به حقم برسم و از انباری استفاده کنم
تشکر

پاسخ ها :

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
با توجه به انباریِ قید شده در سند ، میتوانید با تقدیم دادخواست الزام مالک به تحویل انباری را از دادگاه بخواهید.