مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام.
بنده مخترع کولر آبی بدون تسمه و پمپ آب برقی هستم، جهت تکمیل قسمت الکترونیکی موتور دایرک درایو سال 1391با شرکت ... تماس گرفتم و با آقای دکتر ... مدیر عامل شرکت متخصص ... ... صحبت کردم و قرار شد ایشان بعد از امضای قرارداد یکماهه جهت تحویل شروع بکار کند. اولا ایشان با عناوین مختلف مثلا خراب بود پرینتر ، نبود منشی امضای قرارداد عدم افشا و حفظ و نگهداری و امانتداری و تحویل به موقع کار ، سر باز زدند و امضا ننمودند و بنده بعلت عجله در کار جهت فروش محصول علارغم خواسته قلبی و از روی ناچاری به ایشان اعتماد نمودم و ایشان قول دادن که ظرف 15 روز کاری برد درایور را با مبلغ مشخص شده (500/000)هزار تومان تحویل بنده دهد ، اما از آن تاریخ هرماه گذشت، و بنده تقاضای تحویل محصولم را داشتم ولی ایشان با سفسطه و امروز فردا از تحویل محصول سرباز زدند تا اینکه من طرح شکایت کردم و ایشان من را تهدید به مرگ و کوچاندن از تهران و تهدید به ضبط صدا و تهدید با اسلحه نمودن ، در اولین شکایت بدون هیچ صحبتی قاضی من را با اسم صدا کرد انگار ایشان را می شناخت و به من گفت ع. تو بجای نمی رسی و پرونده را پاره کرد بعد وکیل گرفتم که با تهدید وکیلم پرونده ای که دست وکیلم جهت پیگیری بود به من برگشت بار دوم و سوم شکایت نمودم و ایشان می خندید که به جایی نمیرسی؟ ایشان وسیله من را به مبلغ 100 میلیارد در سال 93 ،94 با ارتباط با سردار ... و ارتباط با مقامات نظامی قصد فروش را داشتند و هی به بنده اسرار می کردند که رضایت بدهم و ایشان 50 میلیارد به من میدهند .
حالا نه وسیله من را به موقع آماده نکردند و هم پولی به بنده ندادند و هم طرح بنده را نابود کردند و هر جایی میروم کاری از پیش نمیرود لطفا راهنمایی کنید تا حق خودم را از ایشان بگیرم. با سپاس فراوان

پاسخ ها :

خیانت در امانت اختراع تهدید به مرگ تهدید