مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک با وکالت

با سلام ملکی سه تا سند دو دانگ داره که من مالک یکی از آنها و دو برادر دیگر سایر ملک را مالک هستند
پدرم با وکالت فروش از هر سه فرزندش ملک را فروخته و مبایعه نامه دارد ولی هنوز دفترخانه رفته است که متاسفانه یکی از مالکین فوت کرده است لازم به ذکر است مبلغ قابل توجهی از ثمن معامله به حساب شخص متوفی واریز شده است
از طرفی قسمتی از ثمن معامله نیز آپارتمانی است که مربوط به خریدار ملک است
و هیچ مبلغی به حساب بنده واریز نشده است و برادر زنده نیز با واسطه نصف مبلغ سهم خود را دریافت کرده است
و قرار است 4 دانگ آپارتمان خریداری شده به نام بنده بشود با توجه به این توضیحات
آیا این ملک بدون حضور کلیه ورثه متوفی قابل انتقال است ؟
و سوال دوم اگر خدای ناکرده پدر که با وکالت ملک را فروخته فوت کند تکلیف این معامله چه خواهد شد؟
لازم به ذکر است هم ملک و هم آپارتمان تحویل و تحول شده و هر دو طرف بازسازی مورد نظر خود را در ملک و آپارتمان تحویلی انجام داده اند

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر طبق قانون در صورت فوت یا جنون طرفین وکالت فسخ میشود چه بلاعزل باشد چه نباشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

جهت توضیح دقیق و مفصل میتونید تماس بگیرید