مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو

باسلام بنده برج 10 ماشینم را به بنگاه فروختم و در قولنامه راجع به زمان انتقال سند چیزی نوشته نشده فقط نوشته شده هزینه انتقال با فروشنده هست و ایشون این ماشین را برج 11به شخص دیگری فروخته اند ایشون برای انتقال سند قبل از پایان سال 99 نیامده اند و ایشون بعداز چند ماه برج خرداد سال 1400 برای انتقال سند امدن الان من میتونم فقط مبلغ انتقال سند سال 99 را پرداخت کنید ؟ و شکایت کنیم ؟ یا افزایشات سال جدید را من باید پرداخت کنم؟ آیا زمان محدود و مشخصی برای انتقال سند در قوانین انتقال سند وجود دارد یا خیر؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله باید هزینه تنظیم سند رو شما پرداخت کنین مگر در قولنامه چیز دیگری باشه