مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

باسلام.. همسر برادر شوهرم داخواست استرداد جهیزیه دادن که در پرونده اش لیست وسایلی نوشته شده که پولشو برادر شوهرم پرداخت کردن و از فروشنده فاکتور گرفته و به اسم وسایل های خودش لیست کرده برادر شوهرم چطوری میتونن ثابت کنن که نصف پول اون وسایلا رو دادن. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

یک مشاور

با توجه به اینکه هر ادعایی باید با دلیل و مدرک محکم و قانونی اثبات شود تنها راه ممکن مشورت با وکیل دادگستری است تا با ارزیابی شرایط و ادله و اسناد موجود دفاع مناسب در دادگاه را تدارک دهد

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

با ارائه همون فاکتور ها و در صورت لزوم شهادت شهود که البته خود فروشنده می تونه شهادت بده، (تمامی موارد نیاز به اثبات خواهد داشت)

یک وکیل

با سلام از حساب های بانکی خود پرینت بگیرند که در روز خرید اجناس این زمان پول از حسابشان خارج شده و به همراه فاکتور های خرید که قاعدتا تاریخ همان روزها بر رویشان درج شده به دادگاه ارایه نمایند اگر شاهدی هم در زمان خرید کالاها وجود داشته که می تواند به عنوان دلیل حضور یابند.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.