مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مستاجر

سلام
توی اخبار گفته به خاطر کرونا قرارداد مستاجر به طور خودکار به مدت یک سال تمدید میشه اما اگه موجر نخواد و بعد از پایان قرارداد عذر مستاجر را بخواد این اشکالی نداره که موجر از مستاجر بخواد خونه را سر موعد تخلیه کنه؟؟

پاسخ ها :

تمدید خودکار قرارداد یکساله در زمان کرونا تخلیه مستاجر در کرونا موجر مستاجر اجاره کرونا