مشاوره حقوقی رایگان - بیمه عمر

با سلام و وقت بخیر
آیا در قوانین خاص حقوق بیمه ماده و تبصره ای وجود دارد که اشاره ای داشته باشد مبنی بر اینکه سازمان بیمه عمر حق بیمه عمر را بعد از فوت بازنشسته باید به وراث قانونی و یا ذی نفع مشخص شده در قرارداد بیمه بدهند
و یا برای ندادن بیمه عمر ماده و تبصره ای دارند
سوال اصلی و مهم لطفا به نکته سوالم دقت کنید :
ایا حتی اگر با ارائه گواهی فوت، به هر علتی علت فوت مشخص نباشد ایا حق دارند بیمه عمر را نپردازند؟
با تشکر و احترام

مشکل اینجاست که شخص فوت شده به دلایلی جدا از خانواده زندگی میکردند

و با هیچ کس ارتباط و تماس نداشتند

و وقتی فوت کردند همسایگان از بوی تعفن متوجه فوت شخص شدند

و پلیس قضایی اقدام به بردن جسد کردند

و همان شب به پزشکی قانونی زنگ زدند ولی پزشکی قانونی تماس را پاسخ نداد

و به سردخانه منتقل کردند و سردخانه در نگهداری جسد که شدیدا کرمی و فاسد شده بودند سهل انگاری کردند

و وقتی خانواده مطلع شدند و برای پزشکی قانونی اقدام کردند حدود 15تا 20روز تخمین فوت زدند و گواهی فوت همان روز معاینه صادر شد

و پزشکی قانونی همان روز معاینه علت مرگ را غیر قابل تعیین اعلام کرد و گفت به علت فساد شدید سم شناسی نیز میسر نیست

و گزارش پلیس قضایی شب بازدید از جسد ایشان را دم در ملبس به لباس بیرون با کفش به پا بازدید کردند

و این نشان آن است که ایشان یا هنگام ورود یا هنگام خروج افتاده و فوت شده

و بیمه به علت اینکه علت فوت مشخص نیست حق بیمه را ابطال کرده

و ما نمیدانیم از کجا و چگونه باید اقدام کنیم

ایا وکیل میتواند این حق را ثابت کند؟؟؟؟؟؟

لطفا راهنمایی بفرمائید تمنا دارم

پاسخ ها :

کاظم سرحدی

کاظم سرحدی :

باسلام
اصولا نباید مشکلی باشد و مبلغ باید به فردی که در بیمه نامه تعیین شده و یا وراث او تحویل شود. باید پرونده بر سی شود تا مشخص شود مبنای ادعای شرکت بیمه چیست