مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف موتور سیکلت با خودرو

با سلام و خسته نباشید. من در خیابان شهید بهشتی اصفهان که یک لاین اتوبوس رو دارد با موتوری تصادف کردم و موتوری در لاین اتوبوس رو خلاف حرکت لاین با سرعت حرکت میکرد و من از لاین ماشین رو دور زدم وارد لاین اتوبوس رو شوم و موتوری که خلاف حرکت لاین بود رد را ندیدم و موتوری دست پاچه شد و 8 متری ماشین زمین خورد و پس از 8 متر کشیده شدن لحظه توقف به لاستیک ماشین برخورد کرد و موتور و ماشین خسارت ندیدند اما دست راکب شکست. اگر ممکن هست درصد مقصر را توضیح دهید. با تشکر

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد