مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قرارداد

باسلام
بنده در مورد یک ملک مبایعه نامه ای را با دو نفر خریدار نوشته ام و ملک را نیز تحویل داده ام اما آنها به تعهدات خود عمل نکرده و ثمن معامله را در مواعد مقر پرداخت نکرده اند و در قرارداد نیز شرط فسخ قرار داده شده است که فسخ نیز فعلیت پیدا کرده است و نیز در یکی از بندهای قرارداد توافق شده است که اعتبار قرارداد منوط به امضای مبایعه نامه توسط هر دو خریدار میباشد
سوال بنده از وکیل محترم:
آیا بنده باتوجه به اینکه یکی از خریداران قرارداد و سفته را امضا نکرده است میتوانم بنسبت به ابطال اقدام میتوانم نسبت به فسخ اقدام نمایم و فسخ رد شود ایا میتوانم دوباره برای ابطال اقدام کنم
اگر در فسخ قاضی معامله را صحیح نداند و تقاضای بنده را رد کند ایا برای خواهانی که قرارداد و سفته را امضا نکرده حق واخواهی قرار میدهد؟
با تشکر از کلیه عزیزان و مدیریت دادراه

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

قرارداد و مبایعنامه شما باید مطالعه شود تا نظر قطعی داد .