مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام.
یک خودرو را در قبال 20 عدد چک هر کدام به مبلغ 36.500.000 ریال فروخته ام. و قولنامه را نیز در قالب مبایعه نامه از اینترنت دانلود و امضا نمودیم. حال چکها برخی پاس نمیشود. آیا میتوانم اقدام به توقیف خودرو نمایم.؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

باسلام
در صورتی که شرط فسخ در بیع نامه بابت برگشت چکها درج شده باشد میتوانید دادخواست احراز فسخ معامله و استرداد خودرو بدهید و در ضمن آن درخواست تامین خواسته عین خودرو جهت توقیف کنید.
در صورتی که شرط فسخ وجود ندارد یا اگر شرط فسخ وجود دارد ولی نمیخواهید بیع را فسخ کنید میتوانید دادخواست مطالبه وجه چکهایی که برگشت خورده را بدهید و در ضمن آن درخواست تامین خواسته کنید که در این صورت اگر خودرو در مالکیت خریدار باقی باشد همین خودرو را میتوانید توقیف کنید و از سایر اموال خریدار هم امکان توقیف مال وجود دارد از جمله حسابهای بانکی و...

یک وکیل

سلام. بله چنانچه حق فسخ در مبایعه نامه ذکر نشده اقدام برای مطالبه وجه چک بفرمایید و بدوا درخواست تامین خواسته با ارایه مبایعه نامه نسبت به توقیف خودرو نمایید و چنانچه حق فسخ در مبایعه نامه ذکر شده برای فسخ اقدام بفرمایید.به هر حال بهتر است با ارایه مبایعه نامه با یک وکیل مشورت بفرمایید. در صورت نیاز با بنده تماس حاصل بفرمایید. 09128336594

پرسشگر :

هنوز خودرو تعویض پلاک و سند قطعی نیز نکرده ام. و به نام خودم میباشد.

یک وکیل

آیا حق فسخ در مبایعه نامه شما قید شده؟