مشاوره حقوقی رایگان - آویزان شدن از خودرو

سلام.
من با یک ماشینی تصادف جزئی داشتم که خسارتی ندیده بود ولی ول کن نبود و حتی از او خواستم پلاک من رو بردارد و از من شکایت کند ولی از من پول خواست و من هم خیلی عجله داشتم در حضور شاهدان و دوربین مدار بسته عذر خواهی کردم و خواستم بروم که ایشون پس از سه بار که خواستم بروم و نگذاشتند، بار سوم آویزان ماشین شدند و چند لحظه بعد از حرکت به زمین افتادند و من هم رفتم.
الان از من شکایت کرده و دیه میخواهد. من میدونم اشتباه کردم ولی طبق ماده 205 آیین راهنمایی و رانندگی آویزان شدن از ماشین ممنوع است. من میتونم با این ماده خودم رو تبرئه کنم یا باید دیه بدهم؟
در این پرونده به نظر شما تقصیر متوجه یک طرف دعوا میشود یا به صورت درصدی هر دو طرف مقصر میشوند؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

آویزان شدن از ماشین ممنوع است اما کشاندن کسی که آویزان ماشین شده چه ؟ به صورت درصدی هر دو طرف مقصر هستند