مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن خودرو امانتی

باسلام
يک خودرو ماكسيما خريداری كردم به صورت قولنامه و گفت بعد چند روز تحويل ميدهد كه نداد و خودرو فوق را به چند نفر فروخته بود و من نصف پول را به حساب خانومش زدم و شكايت كردم. بعد از مدتی پيداش كردم و يک خودرو به من داد با سند چند روز بعد فهميدم كه گرفتنش و زندان هست حالا خانومش از من شكايت خيانت در امانت كرده و هيچ شاهديم ندارم در دادگاهم گفتم خودرو دست من نيست توافقم نميكنن حال بايد چيكار كنم. ممنون

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
توضیحاتتون کافی نیست اگر خودرو اول مدنظر هست موضوع اینه که آیا شما مبایعه نامه دارید یا خیر اگر مبلغ را به حساب خانم واریز کردید بحث امانت منتفی است ایشان باید ثابت کند خودرو را به امانت نزد شما سپرده و اگر مبایعه نامه دارید چه کسی به عنوان فروشنده آن را امضا کرده خانم و با همسرش و..