مشاوره حقوقی رایگان - درمورد ابلاغیه الکترونیکی

سلام خسته نباشید ببخشید شوهر من اصلا دادگاه نرفته که ثبت ثنا بشه اما براش ابلاغیه الکترونیکی اومده اما ما اصلا دادگاهی نرفتیم که ثبت بشه البته چند سال پیش مدارکش گم شد و ایشون رفتن المثنی گرفتن نمیدونم اون قبلیا دست کی افتاده یا باطل شده از طریقه ثبت احوال یا نه ولی کمک کنید که چیکار باید بکنیم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر در سامانه ابلاغات الکترونیکی(ثنا) ثبت نام کرده باشند ،تاریخ درج ابلاغیه در سامانه تاریخ ابلاغ محسوب میشود و برای رسیدگی و صدور رای معتبر شناخته میشود .
موفق باشید