مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ در سند

با سلام من قبلا مغازه بصورت پیش فروش فروخته ام که در مبایعه نامه ذکر شده است مغازه بدون پارکینگ می باشد اکنون با گرفتن سند تفکیکی در سند برای مغازه پارکینگ ثبت شده است آیا من می توانم مبلغ پارکینگ را دریافت کنم ؟ و آیا به نرخ روز محاسبه می شود ؟

پاسخ ها :

مطالبه ثمن معامله پارکینگ مغازه فروخته شده پارکینگ مغازه پارکینگ