مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتورسیکلت و خودرو

سلام سه روز پیش یک پسر 14 تا 15 ساله با باباش با موتور خوردن به ماشین من. من از اصلی میرفتم به فرعی خیلی یواش به درب عقب پراید من خوردن و افتادن و فقط فرمون موتور چند تا پیچش شکست با راهنماها موتور مردم جمع شدن و گفتن زنگ نزن پلیس گناهداره گواهینامه و پلاک نداره منم گفتم باشه و گفتن موتور رو ببرید پیش موتور ساز چیزی خرج نداره پرداختش کن منم قبول کردم پسره هم خودش پیش موتور سازه کار میکرد موتور رو بردیم موتور سازه گفت تا عصر میگم چقد خرج داره عصر من رفتم دیدم باک موتور سوراخه از موتور ساز پرسیدم گفت پسره سوراخش کرده و موتوره 200 هزار تومن خرج داه غیر از باک بعد فرداش اومدن گفتن میخوایم شکایت کنیم گفتم برید شکایت کنید و موتور رو بردن پیش یه موتور ساز دیگه و کلی آسیب بهش زدن حالا میگن 3 میلیون خرج داره حالا بعد سه روز میترسن شکایت کنن و گفتم همون دویست تومن که گفته من قبول میکنم راضی نمیشن به نظرتون چیکار کنم شکایت کنم یا نه؟

پاسخ ها :

خلیل فرهمندپور

خلیل فرهمندپور :

استان :

سلام
اگر می توانی در اون محل تصادف استشهادیه ای مبنی بر ادعای خودت تهیه کن یا اگر دوربین وجود داره مثلا مغازه دارها یا راهنمایی و رانندگی جمع کن و هر وقت شکایت کردن اونا باید ثابت کنند شما هم مدارکت رو ارایه بده