مشاوره حقوقی رایگان - به نام زدن ملک

همسرم وام مسکن از بنیاد شهید دارد و سند تک برگی هم داریم میخواهد آپارتمانش با متراژ 50 متر را به نام اینجانب بزند ولی اداره ثبت میگوید وام باید بطور کل تسویه شود تا بتوانید به نام دیگری انتقال دهید و تا زمان تسویه اقساط هم چیزی حدود 15 الی 16 سال طول می کشد خواستم بدانم چه راهی وجود دارد که از نظر رسمی و قانونی ثابت شود که ملک به نام اینجانب می شود آیا میتوان چیزی در قالب صلح یا نوشته محضری و به ثبت رسیده ای تهیه کرد که وانمود شود این آپارتمان برای من است؟ اگر پرداخت وام و اقساط آن در این زمینه مشکل را حل می کند آیا می شود نوشته محضری تهیه کرد که از مثلا فلان تاریخ به بعد اقساط وام توسط اینجانب که کارمند هستم پرداخت می شود؟

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام بانک برای انتقال راهکار دارد و همکاری می کند چون ملک رهن وی است و مبایعه نامه عادی هم می تواند مالکیت شما را تثبیت کند