مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع، سواستفاده، حیثیتی

دختر مجرد 27 ساله ای هستم که با پسر مجرد 28 ساله به پیشنهاد ایشون در پروسه ی شناخت قرار گرفتم ولی ایشون وارد رابطه ی نزدیک با من شدن که اول تذکر محکم داده بودم که خیلی ادم حساسیم و رابطه ی خارج ازدواج از چارچوب زندگی و ارزشای من دور هست و تا به این سنم وارد همچین رابطه ای نشدم لطفا کاملا رسمی... برام مهم هست که نه خودم و نه همسر ایندم رابطه خارج از ازدواج نداشته باشه. ولی ایشون نزدیک شدن با تمام ترس و اضطراب و سکوت من که در حد لال شدن برام پیش میومد و نمیتونستم دفاع کنم از حریمم که به مرور متقاعدم کردن که دوسم دارن ازدواج میکنیم و نسبت همسر بهم میدادن و با اصرار و قهر که به من اعتماد نداری و شک داریو من ارامش میخوامو... منو وارد رابطه کردن به مدت یکسال که اواخر رفتارشون تغییر کرده و با اعتراضم ازم دور میشدن میگفتم اینکارو نکن با من میگفتن خودت خواستی بمونی! بعد اینکه با ابروم بازی کردن و من وابسته و متعهد به رابطه و عقب کشیدن برام غیرممکن شد فرصت دادم بیان خواستگاری که گفتن ما قراردادی با هم نداشتیم الان میبینم به درد هم نمیخوریم اخلاقمون جور نیست و خیلی راحت ترکم کردن من دستم به هیچ جایی بند نیست تمام تلاشمم برا رابطه کردم حمایت مالی عاطفی جنسی ولی ایشون در حقم بد کردن خانوادم اطلاع ندارن از حقم دفاع کنن و خودمم جراتشو ندارم برم سراغ خانوادش نمیتونم با ابرو و سرنوشتش بازی کنم راهنماییم کنین چطور میتونم از حقم دفاع کنم ایا به من حق میدن و چیزی دستگیرم میشه یا هر اقدامی بی گدار به اب زدنه؟ تهدیدمم کردن که هر کاری باهام بکنی همون کارو با خودتو خانوادت میکنم عکس و مدرکم دارن ازم...
فراموشیم برام غیرممکنه از لحاظ روانی بهم ریختم و نمیتونم مقابل این ظلم سکوت کنم و اونم باارامش زندگیشو...

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر جرم رابطه نامشروع از جمله جرایم تعزیری است و در صورت شکایت فرد مرتکب جرم تا 99 ضربه شلاق محکوم میشود و همچنین قابل تبدیل به جزای نقدی است دوست عزیز در مورد سوال جنابعالی یکسری ابهامات وجود دارد که به جهت مشاوره و توضیح بیشتر بهتر است تماس بگیرید