مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام من یه چک حامل بابت ضمانت وامی که قرار بود ضامنم بشه دادم ولی اون ضمانت نکرد و چک خودش برگشت زد و بعد از برگشت یه به خانومی واگذار کرد بعدش من از زندان واخواهی زدم واخواهیم رد شد الان راهی هست که بتونم ثابت کنم اگر نمی شه الان 20 روزش تموم شده چی می شه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. چنانچه مدت تجدیدنظرخواهی شما به اتمام رسیده و دلیل جدیدی برای اثبات مطالبتان دارید می توانید اعاده دادرسی کنید. در غیر اینصورت چنانچه قراردادی بین شما و طرف مقابلتان وجود دارد یا شاهدی برای اثبات مطالبی که فرمودید دارید به جرم خیات در امانت از ایشان شکایت نمایید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در مبحث چک ولو ضمانت شما باید ابتدا وجه را پرداخت و بعد از آن نسبت به احقاق حق خود اقدام نمایید.
در صورت نیاز به مشورت بیشتر
لطفا با این شماره تماس حاصل فرمایید
ساعت 6 الی 8
قبل از تماس پیام دهید

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

باید با شاهد یا مدرکی. امانی بودن چک را ثابت کنی. ولی شما نگفتی بخاطر چی زندان هستی بخاطر چک زندان. هستی یا مسله دیگه. آگه حکم قطعی شده با اجراییه. رفتی زندان. دادخواست اعسار بده.آگه به راهنمایی بیشتر نیاز هست با شماره 09141253178. تماس بگیر

پرسشگر :

مدرکی بر امانی بود چک ندارم رای غیابی صادر شده بود واخواهی زدم و دلیلما گفتم قاضی قبول نکرد و واخواهی رد شد الانم 20 روز مهلتش رد شده کاری می تونم انجام بدم

یک وکیل

بهتر است در مورد این پرونده تقاضای اعسار کنید. و در دادسرا با شهادت شهود شکایتی با عنوان خیانت در امانت علیه شخصی که قرار بوده ضان شما شود مطرح نمایید. در صورت محکوم شدن ایشان شما می توانی وجه چک را از وی مطالبه کنید. بهتر است در این مورد از وجود وکیل بهرمند شوید. 09128336594